Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:45:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ciprian Morărescu nu mai candidează pentru un nou mandat de primar al Comunei Filipestii de Pădure!


29 martie 2024

Veste şoc în administraţia locală. Ciprian Morărescu, tânărul primar al Comunei Filipestii de Pădure, a anunţat pe pagina sa de Facebook, că nu va mai candida pentru un nou mandat. 

""Dragi filipeşteni,

Vreau să vă împărtăşesc o decizie importantă pe care am luat-o în privinţa viitorului meu şi al comunităţii noastre iubite. După o lungă perioadă de contemplare şi consultare a celor dragi, am decis să nu candidez pentru un nou mandat ca primar al acestei comune. Este o decizie care nu a fost uşoară, însă cred cu tărie că este momentul să fac un pas într-o altă direcţie pentru a servi comunitatea noastră într-un alt mod.

În calitate de primar, am încercat întotdeauna să fiu un lider dedicat şi să aduc progres şi bunăstare în comuna noastră. Alături de voi am făcut multe lucruri minunate şi am depăşit provocările cu încredere şi perseverenţă.

Cu toate acestea, a sosit timpul să mă implic în alte proiecte care vizează dezvoltarea investiţiilor locale şi să lucrez îndeaproape cu familia mea spirituală pentru a contribui la prosperitatea comunei noastre într-un mod nou şi inovator. Îmi exprim recunoştinţa profundă faţă de fiecare cetăţean care mi-a acordat încrederea lui şi m-a susţinut în această călătorie de-a lungul anilor.

În timpul mandatului meu, am încercat întotdeauna să fiu primarul tuturor, să ascult şi să reprezint interesele fiecărui locuitor al comunei noastre. Chiar dacă poate nu am reuşit să mulţumesc pe toată lumea, vă asigur că am pus întotdeauna binele comun în faţă şi am luat decizii în interesul general al comunităţii noastre. Îmi doresc ca această comună să continue să prospere şi să se dezvolte, iar voi, dragi concetăţeni, să rămâneţi uniţi şi implicaţi.

Vă mulţumesc din inimă pentru sprijinul şi colaborarea voastră de-a lungul acestor ani.

Cu recunoştinţă,

Ciprian Morărescu"

Anunţul primarului vine în plină campanie electorală, după ce liderii PSD anunţaseră cu surle si trâmbiţe că Morărescu va candida pentru un nou mandat din partea lor.

Ciprian Morărescu va trece în zona privată urmând a activa în managementul uneia dintre cele mai importante companii din România- CrisTim.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro