Marţi, 19 martie 2024 - 6:08:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Apa a ajuns la Tomşani


14 august 2013

După o aşteptare de peste şase ani, Tomşaniul are, în sfârşit, alimentare cu apă potabilă.  Reţeaua a fost inaugurată de către primarul Mihai Pelin şi preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma. Sistemul a costat în total 3,1 milioane de lei  şi a implicat două investiţii majore.  Astfel, proiectul principal de alimentare cu apă a fost finanţat din bugetul de stat cu suma de 2,8 milioane de lei şi a fost demarat în 2007. Lungimea reţelei este de 16 kilometri.

Din păcate sistemul de alimentare nu a putut fi dat în folosinţă la termen, deoarece nu exista presiune pe reţea, impunându-se soluţia construcţiei unei staţii de pompare. Staţia de pompare a fost finanţată printr-un parteneriat

între Consiliul Judeţean şi Primăria Tomşani. Valoarea investiţiei pentru construcţia staţiei de pompare se ridică la 294.951 lei. Forul judeţean a finanţat 70% din lucrare, iar Consiliul Local al comunei Tomşani, 30%.

Şi cum este vacanţă parlamentară, evenimentul a fost un bun prilej pentru deputaţii şi senatorii de Prahova să îşi etaleze prezenţa. Senatorii Dan Ioniţă şi Ion Luchian şi deputaţii Alexandri Nicolae, Mircea Roşca şi Gabriela Anghel au venit la Tomşani, fiecare cu scopuri diferite. Dacă Ioniţă, Luchian şi Nicolae erau în colegiul care i-a trimis în parlament, Anghel a venit, probabil, pentru a se asigura că Mircea Cosma nu îl atrage la PSD pe unul dintre cei doi edili PPDD din judeţ.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro