Joi, 28 martie 2024 - 10:32:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Străzi modernizate la Măgurele


18 noiembrie 2021

 

Autorităţile locale au demarat un amplu program de modernizare al străzilor din comuna Măgurele. În acest moment, lucrările sunt în curs de finalizare pentru proiectul “Amenajare trotuare si rigole in zona drumului judetean DJ 231, comuna Magurele, judetul Prahova”. 

Valoarea totală a investiţiei este de 1,3 milioane de lei, iar prin această lucrare au fost amenajate trotuarele şi rigolele în lungul drumului judeţean DJ 231 (spre Gornet)

Lungimea totală a trotuarelor este de 1.083,00 metri liniari, iar suprafaţa totală ocupată de intervenţie va fi 3.348,65 metri pătraţi. Trotuarele au fost realizate atât pe partea dreaptă, cât şi pe cea stângă a drumului judeţean, iar la finalizarea lucrărilor vom avea o stradă perfect modernizată, la standarde europene.

Imi doresc ca toate străzile din comuna Măgurele să fie modernizate în acest mod. „Vreau să finalizăm modernizarea comunei noastre, iar trotuarele şi rigolele la standarde europene este unul dintre aspectele dorite prin acest tip de proiect. Am început cu DJ 231, dar vom continua anul viitor şi cu alte străzi din comună.”, ne-a declarat Vasile DIACONU, primarul Comunei Măgurele.

Investiţia a fost făcută exclusiv din fonduri de la bugetul local al Comunei Măgurele 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro