Joi, 18 aprilie 2024 - 6:58:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sediu nou pentru Evidenţa Populaţiei?


7 martie 2013

După eşecul negocierilor pentru achiziţionarea imobilului în care a funcţionat Casa Căsătoriilor, municipalitatea şi-a îndreptat atenţia spre o altă clădire situată pe Bulevardul Independenţei.

Fostul sediu al Distrigaz Sud are o valoare de evaluarea mult mai mică decât Casa Căsătoriilor, iar spaţiul de aici este suficient pentru mutarea unui întreg serviciu aflat în subordinea municipalităţii.

“Evaluarea este de aproximativ 465 de mii de euro. Chiar dacă este un effort financiar considerabil pentru Consiliul Local Ploieşti, trebuie să avem în vedere importanţa imobilului pentru cetăţenii municipiului. Dacă am achiziţiona acest imobil am putea muta aici întreg Serviciul Public de Evidenţa Populaţiei, inclusive Oficiul de Stare Civilă şi aşa numitele buletine. Putem amenaja aici o sală special pentru oficierea cununiilor civile, iar clădirea ar deveni o veritabilă Casă a Căsătoriilor”, ne-a declarat avocatul George Botez, consilier local liberal şi totodată Preşedintele Comisiei de negociere.

Următoarea rundă de negociere pentru achiziţionarea imobilului va avea loc pe 12 martie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro