Vineri, 18 octombrie 2024 - 5:09:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Bulevardul Independenţei se închide din nou


8 iulie 2024

În vederea continuării lucrărilor pentru proiectul de investiţii "Modernizare Bulevardul Independenţei" între sensul giratoriu Gara de Sud şi strada Gh. Lazăr, Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei a luat decizia de a închide circulaţia rutieră în mod etapizat pe acest tronson.

Prima etapă a închiderii va afecta circulaţia pe sensul de mers Sud – Centru, începând de la trecerea de pietoni din dreptul Muzeului de Artă până la intersecţia cu strada Gh. Lazăr. În această fază, circulaţia va fi permisă în dublu sens pe partea cu staţia de la Poşta Mare, fără a bloca intersecţia.

În cea de-a doua etapă, se va închide circulaţia pe sensul de mers Centru – Sud, pe partea cu Colegiul Naţional "Mihai Viteazul", de la trecerea de pietoni din dreptul scuarului până la trecerea de pietoni din Piaţa Victoriei (Poşta Mare). În această perioadă, circulaţia va fi permisă în dublu sens pe partea cu Muzeul de Artă.

Organizarea de şantier se va concentra în zona parcării care deserveşte Colegiul Naţional Mihai Viteazul de pe strada Maramureş. Lucrările vor începe după finalizarea examenului de Bacalaureat, data exactă urmând a fi stabilită de către Direcţia Tehnic Investiţii, Serviciul Investiţii şi Reparaţii Drumuri în colaborare cu constructorul, SC Asocierea Omega Star Sistems SRL (lider de asociere), Terra Strade Total Construct SRL (asociat) şi Oly Company Holding AG SRL (asociat).

Pentru asigurarea siguranţei rutiere, constructorul va implementa semnalizarea corespunzătoare. Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Ploieşti şi Poliţia Locală Ploieşti vor monitoriza respectarea măsurilor impuse, în timp ce S.C. T.C.E. S.A. va gestiona planificarea transportului public.

Această decizie vine în contextul eforturilor continue pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Ploieşti şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trafic în oraş.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro