Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:39:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova, prezentă la Târgul de Turism de la Chişinău Adrian Voican, reales la conducerea APDT Prahova


4 aprilie 2022

În cadrul Adunării Generale de alegeri a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, la Hotel ”New Montana” Sinaia, au fost aleşi atât preşedintele Asociaţiei, vicepreşedinţii cât şi consiliul director.

Adrian Voican (in foto) a fost votat cu unanimitate de voturi şi rămâne, încă doi ani, în poziţia pe care o deţine încă de la crearea Asociaţiei. Vicepreşedinţii asociaţiei vor fi pentru următorii doi ani: Camera de Comerţ şi Industrie Prahova şi Consiliul Judeţean Prahova ambele în continuare a mandatului şi Events Viva Tours, aflată la primul mandat.

În cadrul acestei întâlniri s-a mai votat şi componenţa consiliului director: ANAT, Consiliul Judeţean Prahova, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Primăria Municipiului Câmpina, Hotel Internaţional Sinaia, Events Viva Tours Sinaia şi Hotel New Montana Sinaia.

Cu ocazia acestei întâlniri s-au discutat atât participarea Asociaţiei în perioada 29 martie – 1 aprilie 2018 la Târgul de Turism de la Chişinău, unde a avut participări de succes în trecut, cât şi organizarea, în parteneriat cu Centrul Medical SanConfind, a unui eveniment atât pentru viitoarele cât şi pentru proaspetele mămici în Ploieşti. De asemenea, s-a discutat şi despre creearea Hărţii Turistice a Judeţului Prahova, proiect realizat în parteneriat cu UPG Ploieşti.

Cel mai important subiect discutat a fost organizarea ediţiei a VI-a a evenimentului de promovare a staţiunilor dedicate sporturilor de iarnă ”Criteriul Primei Zăpezi 2018”. Organizarea acestui eveniment a fost aprobată în unanimitate.

"Asociaţia noastră are deja 11 ani şi este una din cele mai active din România. Ne bucurăm şi felicităm noii vicepreşedinţi şi pe noii membri ai consiliului director. Ţin să mulţumesc membrilor asociaţiei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, încă o dată. Ne propunem ca, în aceşti doi ani, să creştem Asociaţia din toate punctele de vedere: vizibilitate, impact în social media, presa şi mai ales evenimente, precum ”Criteriul Primei Zăpezi” sau ”ExpoVacanta” şi cât mai multe participări internaţionale" a declarat Adrian Voican, presedintele ADTP.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro