Duminică, 28 aprilie 2024 - 10:53:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Accident grav la Măgurele, în Prahova. Un bărbat în vârstă de 31 de ani a decedat


15 ianuarie 2024

UPDATE Si cel de al doilea sofer implicat in accident, în vârstă de 32 de ani, a fost declarat decedat, la Spital. 

Săptămâna a debutat în Prahova cu un accident grav petrecut pe DJ100 L, în localitatea Măgurele. Un bărbat în vârstă de 31 de ani a decedat, iar o altă victimă a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiesti. În accident au fost răniţi şi doi copii în vârstă de aproximativ 3-4 ani. 

Conform IJP Prahova,  accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism s-a angajat în depăşirea unei alte maşini care era staţionată, a intrat în coliziune cu aceasta şi a ricoşat într-un alt autoturism care se deplasa din sensul opus. După  impact o persoană a rămas încarcerată, în stare de inconştienţă, iar o alta a fost proiectată în afara maşinii.

Soferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 31 de ani a decedat. Un alt adult a fost transportat în stop cardio-respirator la Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti.  Cei doi minori ar fi suferit răni uşoare si au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

Conform sursei citate, traficul rutier pe DJ 100L, între Măgurele şi Bălţeşti este blocat în totalitate fiind dirijat de către poliţişti pe o rută ocolitoare.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro