Marţi, 19 martie 2024 - 11:55:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gala Academiei Sinaia a ajuns la a XIII-a ediţie


30 martie 2018

Gala Academiei Sinaia, organizată de Primăria oraşului Sinaia, se va desfăşura vineri, 30 martie, ora 18.00, la Centrul Internaţional de Conferinţe Casino Sinaia.

Acest eveniment, este la cea de-a XIII-a ediţie va reuni şi în acest an elevi, sportivi şi profesori sinăieni cu rezultate remarcabile în anul 2017. Ca în fiecare an, tema este diferită, iar acum “Speak Up – Vorbeşte pentru România” este îndemnul adresat celor tineri care au puterea de a schimba viitorul.

Participanţii vor fi motivaţi de unele dintre cele mai prezente voci din social-media : Mara Mareş, Florin Bădiţă şi Elena Calistru.

În cadrul Galei vor fi premiaţi 129 de elevi, 30 de profesori, 69 de sportivi şi 23 de antrenori de la şcolile “George Enescu” si “Principesa Maria”, de la Colegiul “Mihail Cantacuzino” şi de la Cluburile Sportive din Sinaia (Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, Clubul Sportiv Orăsenesc Sinaia şi Clubul Sportiv Şcolar Sinaia).

Premiile au o valoare totală de 30.000  de lei  

“AS-Academia Sinaia este an de an o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor celor mai buni sinăieni şi mă bucur că sunt alături  de cei care fac performanţă. Este foarte important ca tinerii să ştie că eforturile lor sunt apreciate. Chiar dacă ei, aşa cum este normal, vor pleca spre centre de învăţământ superior sunt convins că nu vor uita oraşul în care s-au dezvoltat armonios. Le mulţumesc elevilor, profesorilor şi antrenorilor pentru munca depusă şi le doresc mult succes în viitor.”, a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

În timpul decernării premiilor, fundaţia “În numele lui Alex”, va acorda un premiu special în amintirea lui Alexandru Hogea, victimă a tragediei din Colectiv.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro