Vineri, 3 februarie 2023 - 10:13:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Procesul medicului Şerban Brădişteanu, aproape de final


17 februarie 2014

Dosarul în care medicul Şerban Brădişteanu este acuzat de favorizarea infractorului se apropie de final. Judecătorii Curţii Supreme i-au audiat până acum pe poliţiştii şi asistentele care au mers acasă la Adrian Năstase în seara în care fostul premier a încercat să se sinucidă.

Magistraţii l-au chemat să dea o declaraţie şi pe şeful Poliţiei Capitalei, Petre Tobă. Oficialul le-a spus că poliţiştii au făcut peste 100 de adrese către Spitalul de Urgenţă Floreasca ca să afle care era starea exactă de sănătate a fostului premier.

Judecătorii încearcă să stabilească dacă acuzaţiile procurorilor anticoruţie sunt susţinute şi într-adevăr medicul cardiolog l-a ţinut internat pe Adrian Năstase fără un motiv întemeiat.

Şerban Brădişteanu este favorizat de noul Cod Penal, întrucât pedeapsa maximă pentru favorizarea infractorului scade de la şapte la cinci ani. Şerban Brădişteanu, şef de secţie la Spitalul de Urgenţă Floreasca, este acuzat că ar fi primit mită aproape 4 milioane de euro de la o firmă care distribuia produse medicale, în schimbul trucării unor licitaţii privind achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Duo_best_gaz

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 februarie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro