Joi, 20 ianuarie 2022 - 10:06:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Stiri Actuale a avut dreptate! Director interimar nou la CSM Ploieşti!


11 ianuarie 2022

Noul director al CSM Ploieşti este Melania Dragomir, actualul director adjunct al instituţiei. Informaţia a fost lansată de publicaţia noastră încă de săptămâna trecută, atunci când şefa Achiziţiilor din CSM, Carmen Irimescu a mers în Primăria Ploieşti pentru a face lobby pentru Dragomir. 

Melania Dragomir a fost beneficiara celei mai spectaculoase schimbări de organigramă dintr-o instituţie publică, devenind peste noapte din şef Birou Juridic, Director Adjunct, printr-o transformare de post, aşa cum scria Observatorul Prahovean în anul 2020. Deşi o mulţime de jurişti s-au pronunţat că ar fi trebuit concurs pentru ocuparea postului respectiv, iar la preluarea Primăriei Ploieşti, primarul Andrei Volosevici promitea mare anchetă pentru rezolvarea acestei dileme, lucrurile au rămas...cum am stabilit, iar marţi, Melania Dragomir a fost desemnată pentru a conduce Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.

Sursele noastre din interiorul CSM susţin că nu va ocupa oficial biroul Directorului General, neîndrăznind să îl deranjeze pe directorul de facto al instituţiei, unicul manager Valeriu Răchită. Melania Dragomir va semna actele ca director tot din vechiul său birou de la etajul 2 al sediului CSM.  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(209 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro