Miercuri, 24 aprilie 2024 - 9:42:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se poate la Câmpina! Străzi plombate fără a cheltui bani din bugetul local!


30 martie 2021

Bugetul de austeritate al municipiului Câmpina l-a determinat pe primarul Alin Moldoveanu să găsească soluţii alternative pentru a rezolva principalele probleme ale oraşului. Una dintre cele mai importante o reprezintă reparaţiile străzilor, iar soluţia găsită de edilul câmpinean este una inedită. 

Astfel, conform campinatv.ro, lucrările de reparaţii ale străzilor (aşa numitele plombe) din Câmpina vor fi realizate din...sponsorizări. Adică, bitumul va fi oferit ca sponsorizare de o firmă de profil, iar forţa de lucru va fi asigurată de angajaţii Atelierului de Infrastructură Urbană al Primăriei. În aces mod va fi realizată o economie semnificativă la bugetului local, anual fiind alocată pentru acest capitol o sumă de aproxiamtiv 200.000 lei.

Primăria Câmpina a încheiat deja un contract de sponsorizare cu firma care va asigura asfaltul, iar lucrările au demarat deja.

Conform sursei citate, primele lucrări au început pe străzile Drumul Taberei, Voila şi Orizontului (adică străzile cele mai afectate de traficul greu), dar şi pe străzile B.P. Hasdeu şi I.H. Rădulescu.

Primarul Alin Moldoveanu a anunţat că toate străzile din municipiul Câmpina vor fi reparate în acest an. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro