Joi, 25 iulie 2024 - 3:52:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O ambulanţă SMURD care transporta un pacient s-a ciocnit cu un autoturism, într-o intersecţie din Ploieşti


19 decembrie 2016

O ambulanţă SMURD care transporta un pacient la spital s-a ciocnit, luni, cu un autoturism într-o intersecţie din Ploieşti. Femeia aflată la volanul maşinii a fost dusă la spital, ea fiind inconştientă, în timp ce pacientul din ambulanţă, care nu a fost rănit în accident, a fost preluat de o altă autosanitară.

Accidentul a avut loc luni, la orele prânzului, în intersecţia dintre străzile Văleni şi Radu de la Afumaţi din Ploieşti. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că ambulanţa SMURD a intrat în coliziune cu un autoturism pe fondul neacordării de prioritate, poliţiştii urmând a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, ambulanţa SMURD circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi transporta către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti un pacient diabetic, care nu a fost rănit în urma accidentului. Acesta a fost luat de un alt echipaj medical şi dus la spital cu o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova.

Conform aceleiaşi surse, femeia aflată la volanul autoturismului implicat în accident a fost preluată, în stare de inconştienţă, de către o ambulanţă de terapie intensivă.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro