Luni, 15 aprilie 2024 - 3:02:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un bărbat care a mers la DNA Ploieşti ca să depună o reclamaţie a intrat în instituţie cu un pistol şi trei cuţite


22 decembrie 2016

Un bărbat s-a prezentat, joi, la sediul DNA Ploieşti pentru a depune o reclamaţie, iar la punctul de control de la intrarea în instituţie, întrebat de către jandarmul de serviciu dacă are asupra lui obiecte periculoase, a scos un pistol şi trei cuţite. În urma primelor verificări, autorităţile au stabilit că bărbatul suferă de boli psihice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunile de port ilegal de obiecte periculoase şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce o persoană s-a prezentat, joi după-amiază, la sediul DNA Ploieşti având asupra sa trei cuţite şi un pistol cu bile de plastic.

Conform unor surse din cadrul Jandarmeriei Prahova, este vorba despre un bătrân în vârstă de 69 de ani, din Bucureşti, care s-a prezentat la intrarea în clădirea în care îşi au sediul DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti şi Parchetul Militar Ploieşti, spunând că vrea să depună o sesizare la DNA, iar la punctul de control, întrebat fiind dacă are asupra sa obiecte periculoase, a scos din haină un cuţit cu teacă, iar dintr-un geamantan alte două cuţite şi un pistol cu bile de plastic

Jandarmii l-au reţinut şi au anunţat Poliţia. În urma primelor verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul suferă de Alzheimer şi demenţă, a fost internat în repetate rânduri la Psihiatrie şi este plecat de acasă, din Bucureşti, de luni, însă nimeni din familia sa nu a reclamat absenţa bătrânului, aceasta nefiind prima dată când dispare de acasă.

Poliţiştii Secţiei 3 din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti îl audiază, joi după-amiază, pe bătrân.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro