Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:29:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


INCREDIBIL! Se desfiinţează Comitetul de Coordonare de la CSM Ploieşti! Un buget de 2 milioane de euro rămâne în pixul unui singur director?


22 decembrie 2020

Consilierii locali ploiesteni sunt chemaţi miercuri în ultima şedinţă ordinară din 2020.

Interesant este punctul 51 de pe ordinea de zi a şedinţei de CL, parcă pitit de ochii vigilenţi ai celor care urmăresc desfăşurarea întâlnirilor consilierilor locali. Astfel, viceprimarul Dan Nicodim propune desfiinţarea Comitetului de Coordonare de la CSM Ploieşti, fără nicio explicaţie. Proiectul nu este însoţit de o expunere de motive, dar se precizează că are avizul Comisiei Juridice a Consiliului Local.

Proiectul este unul controversat pentru că CSM Ploieşti cheltuieşte anual peste DOUĂ MILIOANE DE EURO, iar ca să laşi aceşti bani la cheremul unui singur om (directorul clubului), fără a avea un control al consilierilor locali, aşa cum se întâmplă la SGU, TCE sau Hale şi Pieţe, seamănă a intenţie de...sifonare a banului public. Sifonare care nu ar fi străină de ceea ce se întâmplă la CSM Ploieşti, Curtea de Conturi semnalând în mai multe rânduri probleme reale legate de modul în care sunt cheltuiţi banii în această instituţie.

Suspectă este şi graba cu care le este băgată sub nas consilierilor această decizie, în condiţiile în care clubul din luna octombrie nu are un director general, iar directorii adjuncţi ai instituţiei se luptă să ţină CSM pe o linie de plutire...financiară.

De altfel, Comitetul de Coordonare al CSM Ploieşti a fost înfiinţat tot printr-o decizie a Consiliului Local Ploieşti, după ce  clubul a fost nevoit să plătească executări silite de peste un milion de euro, în urma unor contracte păguboase încheiate de foştii directori, contracte care au adus clubul sportiv în sapă de lemn.

Desfiinţarea pe genunchi a singurului organism care supraveghea modul în care sunt cheltuiţi banii, lasă generosul buget ( ca o comparaţie, Petrolul Ploieşti, echipă de Liga a 2 a, cheltuieşte anual aproximativ aceeaşi sumă) pe mâna unui singur om seamănă a interese ascunse şi a pregătirea unor tunuri financiare.

Vom reveni cu amănunte despre decizia aleşilor locali, dar şi cu documente care arată jaful din bani publici de la CSM Ploieşti!
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro