Vineri, 21 iunie 2024 - 11:32:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Viceprimarul Pană: "Lupta mea dusă în vedere construirii noii piete centrale agroalimentare naşte unele pasiuni"


6 iunie 2018

Viceprimarul George Pană a reacţionat vehement, printr-o postare pa pagina sa de Facebook, la zvonul potrivit căruia obligă comercianţii de pe Platoul Halelor Centrale să participe la mitingul PSD de sâmbătă:

"Inteleg ca sunt acuzat ptr faptul că "am amenintat cu evacuarea comercianţii care vând pe platoul Halelor Centrale" dacă aceştia nu vor participa la mitingul din data de 09 iunie.
Pot spune ca este cea mai mare minciună care ar fi putut fi promovată în acest context.

Dincolo de faptul că nu am absolut nici o atributie în gestionarea contractelor comerciantilor trebuie spus că nu am absolut nici un fel de relatie de prietenie sau profesională cu vreunul din ei.

Pot însă să mă
gîndesc la faptul că lupta mea dusă în vedere construirii noii piete centrale agroalimentare naşte se pare unele pasiuni din partea adversarilor realizării acestei nevoi absolute pentru Ploiesti si ploiesteni, pasiuni care dincolo de dorinta de a bloca un astfel de proiect se regăsesc inclusiv în astfel de minciuni.
O astfel de "presiune" nu există iar cei care ma cunosc stiu cu siguranţă că acest mod de manifestare nu ma caracterizează.",
a scris viceprimarul Pană pe reţeaua de socializare Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro