Miercuri, 29 iunie 2022 - 10:16:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Raza de soare intră-n reabiliare


26 aprilie 2013

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova,  a participat la conferinţa de lansare a proiectului  “O ŞANSĂ PENTRU O NOUĂ RAZĂ DE SOARE -Reabilitarea/modernizarea şi echiparea specifică a Complexului de servicii comunitare RAZĂ DE SOARE Băicoi”.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013 Axa prioritară I ,,Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere, D.M.I 1.1„Planuri integrate de dezvoltare urbană ”Sub-domeniul ”Poli urbani de creştere” si are o valoare totala de 3.813.672,52 lei, urmând să fie implementat pe o perioada de 21 de luni.Contributia Consiliului Judetean Prahova este de 412..652,32 lei.


 Obiectivul general  al proiectului este creşterea calităţii infrastructurii sociale şi a gradului de confort, dezvoltarea şi diversificarea serviciilor oferite în cadrul complexului de servicii comunitare “Rază de Soare” Băicoi, prin realizarea de lucrări de consolidare, extindere, reabilitare, modernizare şi echipare la nivelul acestuia.


Beneficiarii proiectului sunt copii aflaţi în plasament în sistem rezidenţial în cadrul complexului ,,Rază de soare” Băicoi, iar solicitantul este CJ Prahova.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(104 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 iunie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro