Duminică, 28 aprilie 2024 - 3:40:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Predealul Sărări- omul sfinţeşte locul!


20 decembrie 2020



Omul sfinţeşte locul! O demonstrează din plin Gheorghe Purcăroiu, noul primar al comunei prahovene Predealul Sărari. La doar câteva luni de la câştigarea alegerilor locale, edilul demonstrează, zilnic, că dacă vrei se poate face administraţie locală performantă şi cu bani puţini.

60 de tablete şi 10 laptopuri au fost achiziţionate de primăria din localitate pentru copiii şi cadrele didactice din Predealul Sărari. Acestea se adaugă tabletelor primite de la Consiliulul Judeţean, iar primarul şi-a propus ca în anul viitor să reuşească să ofere fiecărui copil câte o tabletă, astfel încât fiecare elev să aibă acces la sistemul de învăţământ.

"Investiţia în educaţie, înseamnă investiţie în viitorul comunei. Sunt convins că aceşti copii se vor întoarce şi vor da învăţătura lor generaţiilor viitoare. Astfel, cu oameni învăţaţi vom reuşi să modernizăm Predealul Sărari", ne-a spus Gheorghe Purcăroiu, primarul comunei Predealul Sărari.

O comună mică, cu un buget modest, dar care are nevoie de dezvoltare, mai ales că beneficiază de peisaje pitoreşti care ar putea fi atractive pentru iubitorii de agroturism.

În cele câteva luni de la instalarea în funcţie, Purcăroiu a demarat curăţenia domeniului public, repararea sediului primăriei, lucrările de consolidare a podului din comună şi, ceea ce este mai important, a obţinut autorizaţia de construcţie pentru modernizarea grupurilor sanitare de la unităţile de învăţământ din Predealul Sărari. Pentru că da, în anul 2020, şcolile din Predealul Sărari încă au toaletele în curte şi  nu le oferă elevilor condiţii demne de un stat european.

"Avem mai multe planuri pentru anul viitor şi vreau să demarăm o amplă modernizare a localităţii. Avem avantajul aerului curat, al peisajelor frumoase, al locuitorilor harnici şi deci putem să ne transformăm într-o localitate atractivă atât pentru prahoveni, cât şi pentru turişti din alte judeţe. Dar mai întâi trebuie să investim în infrastructură şi în modernizarea localităţii", ne-a mai spus edilul.












Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro