Vineri, 26 aprilie 2024 - 3:35:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Garda de Mediu ignoră activitatea suspectă de pe strada Laboratorului 1! De ce oare?


8 decembrie 2021



În primăvara acestui an scriam despre mizeria existentă la sediul unei firme care îşi desfăşoară activitatea pe strada Laboratorului din Ploieşti. În urma articolelor noastre şi a mai multor sesizări făcute de către locuitorii din zona respectivă, Garda de Mediu a dispus sistarea activităţii până la obţinerea avizelor de mediu necesare, deoarece societatea respectivă funcţiona fără niciun fel de autorizaţii. 

CITEŞTE ŞI. FOTO Vecinii terorizaţi de mizeria adunată la sediul unei firme din Ploieşti! Poliţia Locala doarme?

Au trecut mai multe luni de la articolele noastre şi de la controlul comisarilor Gărzii de Mediu, dar problema nu a fost încă rezolvată. Mai mult, activitatea continuă, e drept în spatele porţilor închise, însă nu trebuie să fii vreun geniu pentru a-ţi da seama că acolo se lucrează zilnic. E suficient doar să arunci o privire peste poarta deschisă doar puţin, cât să faci loc unui om să intre sau să iasă. Dar curtea este plină de maşinile angajaţilor, dar şi de gunoaiele care nu au fost strânse nici acum, la mai bine de jumătate de an de la sesizarea problemei.

Şi ne punem întrebare cine îi protejează pe cei de la SEVLAR, firma care a împânzit zona de tot felul de deşeuri? Nu de alta, dar în România nu îţi poţi deschide nici măcar un chioşc de îngheţată fără a avea toate avizele necesare, riscând amenzi uriaşe dacă lucrezi...după ureche.

Dar, pe Laboratorului 1 se poate orice!!! De ce oare?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro