Marţi, 16 aprilie 2024 - 10:13:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Vecinii terorizaţi de mizeria adunată la sediul unei firme din Ploieşti! Poliţia Locala doarme?


26 martie 2021



V-aţi gândit vreodată. că staţi relaxat în curtea dumneavoastră şi vă treziţi că vă trece prin faţă un...şobolan de toată frumuseţea, de dimensiunea unei pisici? Şi nu, nu este animalul dvs de companie....

Vă apucă revolta şi vă uitaţi...în grădina vecinului, acolo de unde vin nişte mirosuri, care acoperă mirosurile clasice emise de marii poluatori ai Ploieştiului.

Mai mulţi ploieşteni care locuiesc în zona de nord a Ploieştiului ne-au sesizat situaţia disperată pe care o trăiesc de mai mulţi ani. Pe strada Laboratorului nr. 1 există sediul unei firme care a devenit o adevărată groapă de gunoi. Şi dacă din punctele negre ale Ploieştiului mai adună angajaţii Rosal deşeurile aruncate alandala, de aici nimeni nu face curăţenie. De altfel, există un proverb Omul sfinţeşte locul, care se poate aplica cu succes şi acestrei situaţii. Mai grav este că şi toaletele aflate în curtea sediului firmei sunt într-o stare imposibil de descris prin cuvinte, emanând nişte mirosuri care îi fac invidioşi chiar şi pe cei de la rafinăriile ploieştene.

Cercetând am aflat că proprietatea respectivă este închiriată de două societăţi comerciale: SC Sevlar SRL şi SC Naicul SRL. 

Fotografiile primite pe adresa redacţiei sunt mai mult decât sugestive şi probabil că şefii Poliţiei Locale ar trebui să se autosesizeze şi să ia măsuri pentru remedierea situaţiei. Ştim că este vorba despre o proprietate privată, dar există o Hotărâre a Consiliului Local Ploieşti, de prin 2017, care amendează proprietarii care nu îşi îngrijesc proprietăţile şi a căror mizerie deranjează vecinii. Iar o altă Hotărâre a CL Ploieşti, din 2018, stabileşte impozite locale majorate pentru cei care au proprietăţi neîngrijite. Şi cum alegerile locale au trecut şi nici nu este an electoral, poate că reprezentanţii Primăriei ar putea să arunce un ochi peste fotografiile prezentate de noi şi să solicite o verificare (reală!!!) a inspectorilor Poliţiei Locale. 

Poate că şi reprezentanţii Gărzii de Mediu Prahova ar trebui să arunce o privire în curtea de pe strada Laboratorului, mai ales că locaţia respectivă este vecină cu Staţia Meteo Ploieşti. 




o







>


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro