Marţi, 19 martie 2024 - 1:43:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum îi îngroapă Hale şi Pieţe pe micii comercianţi ploieşteni!


28 aprilie 2020

Cei ce se ocupă de conducerea şi administrarea Halelor Centrale din Ploieşti nu pot sau nu vor sa înţeleagă situaţia actuala, gândindu-se desigur la bunăstarea proprie şi nicidecum la chiriaşii spatiilor comerciale din incinta Halelor, chiriaşi care le asigură salariile (deloc mici).

Mai exact un prieten care are închiriat un spaţiu a primit somaţie sa îşi plătească chiria şi utilităţile, deşi în perioada 25 martie -15 aprilie a avut închis, obligat fiind de ordonanţele militare.

Din informaţiile primite nu este singurul care a fost notificat deşi din câte ştiu majoritatea chiriaşilor au depus o garanţie deloc mica la încheierea contractului de închiriere.
Măi baieti (şi fete) care vă ocupaţi de Hale, voi v-aţi însuşit ce a hotărât guvernul p...ii ( pardon Orban) care între noi fie vorba este la fel de competent ca predecesorul său?

ATI auzit ca în perioada asta "TREBUIESC" SPRIJINIŢI investitorii nu beliţi?

Dar cum majoritatea celor puşi în funcţii de conducere nu ajung acolo pe competenţă, ci sunt puşi diverse prietenii de partid, nu este de mirare că doar atât vă duce capul!.

Poate cei din Consiliul Local sau adormitul primar Adi Dobre se vor sesiza şi vor găsi o soluţie pentru a nu îi îngropa direct pe micii întreprinzători, care îşi câştigă pâinea singuri, fără a cere ajutoare sociale de la stat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro