Joi, 25 aprilie 2024 - 4:39:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina: Doamnelor şi domnilor consilieri locali, OPRIŢI-VĂ!


25 august 2022



Declaraţie dură a primarului municipiului Câmpina, independentul Alin Moldoveanu. După ce Prefectura Prahova a anunţat că hotărârea de consiliu privind înfiinţarea Bibliotecii Municipale este ilegală (şi asta deşi în Consiliul Local Câmpina există patru consilieri jurişti de meserie!), Alin Moldoveanu a făcut o declaraţie de presă prin care a prezentat opiniei publice realitatea din Consiliul Local. 

Moldoveanu a cerut consilierilor să nu îi mai întindă capcane de acest gen, în încercarea de a-l face să încalce legislaţia în vigoare.

La finalul lunii iunie, la iniţiativa consilierilor  PSD - ProRomânia, Livia Lupu, Horaţiu Zăgan, Andrei Duran şi Liviu Davidescu, se aproba un proiect de înfiinţare a Bibliotecii Municipale, instituţie de drept public, cu personalitate juridică.

Prefectura Prahova (condusă de social democratul Virgil Nanu) a transmis Consiliului Local o adresa oficială prin care solicită revocarea hotărârii de înfiinţare a unei noi biblioteci, în caz contrar, hotărârea urmând a fi atacată în instanţa de contencios administrativ. Acum, aleşii locali trebuie să revoce hotărârea de înfiinţare a Bibliotecii, recunoscând astfel tacit că...au greşit! 

Primarul Câmpinei a prezentat într-o declaraţie de presă hârtia Prefecturii Prahova şi a solicitat aleşilor locali să înceteze cu astfel de practici: 

"Doamnelor şi domnilor consilieri locali opriti-vă,

M-am opus atunci şi am arătat în plenul Consiliului Local de ce nu se poate pune în practică un asemenea proiect. Prefectura Prahova a demonstrat că am avut dreptate. Pune-ţi în pericol dezvoltarea municipiului Câmpina"
, a spus primarul Moldoveanu

Puteţi urmări declaraţia integral AICI

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro