Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:04:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cazul Raisa. Poliţistul care a omorât-o pe fetiţa de 11 ani, pe trecerea de pietoni, condamnat CU SUSPENDARE!


31 ianuarie 2024

Politistul Constantin Popescu, cel care a omorat-o pe Raisa, fetita de 11 ani victima a accidentului de pe Bulevardul Laminorului, din Bucureşti, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare, si nu cu executare, asa cum ceruse familia.

Actiunea civila, si anume daunele morale, au fost duse in derizoriu in sensul in care au fost acordate daune de 160.000 euro pentru familia Raisei, iar Marina, ferita ranita in acelasi accident, a primit 90.000 de euro pentru cele 100 de zile de ingrijiri medicale, anunta avocatul Adrian Cuculis.

Familia va formula apel, mai spune avocatul.  Familia Raisei ceruse vinovatului despăgubiri de 6 milioane de euro, daune morale.

Poliţistul Constantin Popescu, aflat singur în maşină, a lovit, pe 13 ianuarie 2022, două fete care traversau strada. Tragedia a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre copile a murit, iar cealaltă a fost transportată la spital.

Acest caz a provocat emoţie în rândurile opiniei publice, iar imaginile în care poliţistul pare că mişcă cu piciorul trupul fetiţei aflat pe asfalt au generat un val de reacţii negative, însoţite şi de acuzaţii conform cărora se doreşte muşamalizarea cazului.

Constantin Popescu, poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, pe Bulevardul Laminorului din Bucureşti, a scris o scrisoare emoţionantă în care le cere iertare părinţilor îndoliaţi. "Îmi exprim regretul profund faţă de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic accident. Nu pot să fac nimic, aş da orice să pot să întorc timpul, orice!", a scris agentul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro