Marţi, 19 martie 2024 - 8:41:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Anca Tănăsică, noul director de la CSM Ploiesti?


12 martie 2023

Surse apropiate primarului Andrei Volosevici anunţă iminenta numire a unui nou director la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti. În cărţi ar fi Anca Tănăsică, până vineri, director al Parcului Municipal Vest, proaspăt trecut în administrarea Consiliului Judeţean Prahova.

Dacă numirea va fi realizată, Tănăsică va avea de luptat cu directorii de facto ai clubului: familia Scoruş (tată si fiu), metodista Lia Ilie şi managerul Vivi Răchită. 

Deja prin sediul CSM se fac pariuri cu durata mandatului Ancăi Tănăsică în fruntea CSM Ploiesti, ştiut fiind faptul că de la preluarea madatului de către Andrei Volosevici, clubul sportiv a avut şase directori. Pe rând fiecare a plecat, refuzând să semneze anumite documente solicitate de trioul care încearcă să îşi facă propriile afaceri pe bani publici. 

Va fi nevoie de un director care să detensioneze situaţia din Clubul Municipal Ploiesti, mai ales că se aude că ar exista niscaiva dosare pe la poliţie legate de angajări făcute pe sprânceană in actualul mandat al lui Andrei Volosevici. 

Vom reveni cu amănunte


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro