Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:54:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Chelneriţa de la Bârlad are corespondent şi la Ploieşti! O vânzătoare angajată pe post de director într-o instituţie a Primăriei!


7 martie 2021



Incredibil, dar adevărat! În urmă cu câteva săptămâni făcea valuri în media din România povestea chelneriţei de la Bârlad, angajată pe un post la Apele Române. Cazul a dus la destituiri, iar batista a fost pusă pe ţambal, că doar în ţara asta dacă te iei de liberali eşti sigur duşman al poporului!

Angajarea dubioasă de la Bârlad nu i-a speriat în niciun fel pe liberalii ploieşteni care au decis că pe ei nu îi controlează nimeni şi au voie să facă tot ceea ce vor muşchii lor!

Aşa că, umblă vorba prin târg că o cunoscută vânzătoare de tutun şi alcool a fost angajată, unde în altă parte, decât la CSM Ploieşti! Mai întâi, duduia a ajuns pe un post de PR la Hipodrom unde a umplut scrumierele cu mucuri de ţigară (Legea Antifumat nu se aplică în CSM Ploieşti!!!!) şi şi-a pârât proaspeţii colegi direct la cabinetul primarului Volosevici.

Iar cum activitatea duduiei la Hipodrom a fost senzaţională (cum nu aţi observat noua imagine a Hipodromului???), şefii au decis mutarea ei pe un post similar celui de director la sediul CSM Ploieşti.

Ne întrebăm doar care este experienţa sportivă a duduiţei, ştiut fiind faptul că în ultimii zeci de ani a fost doar furnizoarea oficială de whisky şi trabucuri a liberalilor ploieşteni!!!!

Vom reveni cu amănunte şi sperăm ca şefii CSM Ploieşti să găsească resursele intelectuale necesare pentru a răspunde solicitărilor noastre în baza Legii 544. (Nu de alta, dar s-au adunat deja 3, cu termenul legal depăşit de ceva timp!!!)



PS. Ne întrebăm cât de greu este să faci nişte copii după rapoartele de activitate ale unicului manager de la CSM Ploieşti? Dacă nu vă merge xeroxul, acceptăm şi fotografii făcute cu telefonul mobil.... 


 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro