Marţi, 19 martie 2024 - 7:05:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşti, oraşul în care minciuna este primar!


22 mai 2018

Liderii sindicatului majoritar din TCE Ploieşti au împânzit, astăzi, mijoacele de transport în comun cu afişe mincinoase în care anunţă cetăţenii că de la 1 iulie nu va mai exista gratuitate pentru pensionari, elevi şi studenti.

Consilierii PSD-ALDE Ploieşti au emis un comunicat de presă în care critică în termeni duri, minciuna lansată de sindicalişti în spaţiul public. Publicăm integral comunicatul PSD-ALDE Ploieşti.

"Am asistat, astăzi, la un nou episod de dezinformare, de această dată, minciunile transmise ploieştenilor atingând apogeul. Sub administraţia Dobre, incapabilă să realizeze ceva în folosul Ploieştiului, minciuna este ridicată la rang înalt. Ea este adevăratul primar al Ploieştiului!

Am aflat cu stupoare că în mijloacele de transport în comun din Ploieşti au fost lipite afişe prin care călătorii sunt informaţi că de la 1 iulie dispare gratuitatea pentru pensionari, elevi şi studenţi.  În plus, liderii sindicatului majoritar din cadrul firmei locale de transport public au recunoscut cu nonşalanţă că iniţiativa le aparţine, deşi raţiunea de a fi a sindicatului nu implică şi astfel de acţiuni.

Este impardonabil ca ploieştenii să fie minţiţi fără niciun scrupul, într-o încercare mizerabila de a distruge o facilitate de care mulţi ploieşteni chiar au nevoie, incercare de care primarul Dobre pare sa nu fie strain.

Într-o societate comercială normală, conducerea sindicatului ar trebui să fie preocupată de asigurarea unui transport public de calitate şi de bunastarea salariaţilor, nu să devină trompeta unui primar fără nicio noimă în ceea ce face. Cu toate acestea, liderii de sindicat au alte preocupări decât cele legale, iar directorul Alexandri Nicolae demonstrează, încă odată, că este doar un om de paie la dispoziţia şi la comanda primarului Adrian „Pinocchio” Dobre şi a camarilei sale.

Suntem convinşi că directorul TCE nu este străin de afişarea minciunilor în mijloacele de transport în comun. Ceea ce s-a intâmplat demonstrează că postul de Director General la TCE  este o căciula prea mare pentru Nicolae Alexandri. Dacă a fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat este complice la dezinformarea publicului, iar dacă nu a ştiut, înseamnă că în societate se petrec lucruri pe care nu le poate controla. În ambele situaţii nu are ce căuta în acest post în care a fost numit politic, bucurându-se şi el, la rândul său, de o nouă sinecură.

Consilierii PSD-ALDE Ploieşti solicită demisia directorului TCE Alexandri Nicolae care a demonstrat că nu este în stare să reorganizeze această societate comerciala şi nici nu poate asigura integritatea patrimoniului TCE Ploieşti, un patrimoniu care aparţine tuturor ploieştenilor. În acest moment, Alexandri Nicolae nu mai este un partener credibil de discuţie, ci doar o marionetă în mâinile aşa zişilor lideri de sindicat, care au făcut averi din exploatarea membrilor de sindicat, transformându-i pe salariaţii TCE într-o simplă masă de manevră.

În acelaşi timp, în solicităm primarului Adrian Dobre sa înceteze cu politica de învrăjbire şi cu minciunile pe care le debitează în fiecare zi.

Domnule Adrian „Pinocchio” Dobre, noi , alături de toţi ploieştenii, am înţeles că nu sunteţi capabil să faceţi administraţie performantă. Aşteptăm ziua în care veţi avea demnitatea şi bărbăţia de a recunoaşte acest lucru!


Grupul consilierilor PSD –ALDE din Consiliul Local Ploieşti"


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro