Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:54:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Angajaţii TVR se jură pe copii că se sinucid dacă sunt concediaţi


30 august 2012


tvrAngajaţii TVR sunt disperaţi după ce consiliul de Administraţie a decis, ieri, că 981 de posturi vor fi restructurate pe 15 octombrie. Reprezentanţii salariaţilor se tem de unele gesturi necugetate din partea angajaţilor.

Conform unor surse apropiate conducerii TVR s-a ajuns la cifra de 981 după ce organigrama instituţiei a fost regândita în funcţie de reducerea bugetului de salarii. Printre persoanele care vor fi concediate s-ar purtea regăsi, potrivit unor surse, şi Mircea Radu, prezentatorul Jurnalului principal de la TVR 1.

"Există mulţi salariaţi cu credite, cu copii în întreţinere sau cu afecţiuni profesionale. Sunt oameni care au afirmat în faţa colegilor că, dacă vor fi concediaţi, vor ieşi cu ranga în stradă, iar alţii au jurat pe propriii copii că se vor arunca de pe turnul televiziunii. Colegii din CĂ jubilau că au reuşit să dea afară, printr-un vot politic, aproape 1.000 de oameni. Să ia în calcul că, în anul 1999, când din TVR au fost concediaţi 800 de angajaţi, doar unul dintre cei nouă oameni care s-au ocupat de asta mai trăieşte astăzi", a declarat Sorin Burtea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro