Marţi, 19 martie 2024 - 7:24:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum să alegi un pulover bărbătesc de calitate


20 septembrie 2020

Puloverul este, alături de pantaloni de jeans, tricou simplu şi hanorac, un must have. Se poate spune că nu ai o garderobă completă de toamnă - iarnă dacă nu ai cel puţin un pulover. Acesta este un articole de bază, care poate fi integrat cu lejeritate în ţinute business, smart, casual de efect.

Personalitatea şarmantă şi designul clasic fac ca acesta să confere ţinutelor aer stilat şi elegant. Pentru că este un articole vestimentar basic, ne-am propus să venim cu câteva sugestii şi recomandări care să te ajute să achiziţionezi puloverul perfect.

Alege doar pulovere realizate din fibre naturale

Fibrele naturale sunt prietenoase cu pielea, cu organismul şi se aşează perfect. Bumbacul, lâna şi caşmirul  nu lucesc în lumină şi conferă ţinutei  eleganţă şi stil. Alege astfel de fibre în detrimentul celor sintetice, nu doar că te vei simţi bine, dar vei crea impresie pozitivă în jurul tău. Puloverele realizate din materiale naturale recomandate de Bolf se întreţin uşor, se curăţa fără efort şi îşi păstrează caracteristicile şi forma în timp. Modele acestea nu sunt doar simple achiziţii sunt investiţii în timp, nu vei avea surprize neplăcute datorită faptului sunt concepute să reziste şi să fie folosite intens.

Nu face rabat la calitate

Când vrei să te bucuri de un outfit impresionant, nu face rabat la calitate! Un pulover de calitate se aşează bine pe trup şi te pune în valoare, indiferent de stilul pe care îl adopţi. Materialele fine, perfect prelucrate, croiul gândit inteligent care ascunde micile imperfecţiuni şi finisajele fără cusur sunt câteva detalii care denotă calitatea. Un produs cu caracteristici deosebite nu îşi pierde culoare şi nu se deformează în timp dacă este exploatat corect, deci poate fi considerat o investiţie în imagine şi confort.

Optează pentru croi adecvat constituţiei corporale

Când vine vorba de croi lucrurile sunt delicate. Mulţi bărbaţi nu se bucură de avantajele acestei piese minunate pentru că nu reuşesc să descopere croiul perfect. Unui tip cu constituţie  atletică i se potriveşte orice timp de pulover, şi cel slim, şi cel regular şi cu guler înalt şi cu guler în V.

Bărbaţi cu constituţie osoasă se pot orienta către modele de pulovere slim, pe care le pot asocia lejer cu cămăşi sau sacouri. Domnii şi tinerii cu constituţie mai puţin atletică se pot orienta către puloverele simple cu croi regular. Cei ce au gâtul scurt nu ar trebui să cumpere modele cu gulere înalte, oricât de şarmante ar părea.

Culoare şi imprimeuri

Când vine vorba de pulovere minimalismul este secretul succesului. Dacă vrei să porţi puloverul la ţinute business, orientează-te către culorile safe - crem, bej, bleumarin. Eşti o fire dinamică şi vrei să îţi pui în valoare personalitatea? alege nuanţe vibrante. Poţi crea outfitrui smart - casual originale cu aceste piese inteligent alese.

În cazul puloverelor sunt apreciate şi imprimeurile, însă aceste piese trebuie integrate cu atenţie. Modele cadrilate sunt acceptate chiar şi în ţinutele smart business, deci merită să le acorzi ceva mai multă atenţie. 


 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro