Sâmbătă, 15 iunie 2024 - 5:01:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lucrările de la Adunaţi, Proviţa de Sus şi Proviţa de Jos continuă


12 decembrie 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma  a verificat stadiul lucrărilor la obiectivele de infrastructură  din comunele Adunaţi, Proviţa de Sus şi Proviţa de Jos,  lucrări finanţate din fondul de rezervă al guvernului, precum şi din bugetul Consiliului Judeţean Prahova şi al consiliilor locale din localităţile menţionate.

Obiectivele de infrastructură au fost afectate de calamnităţile produse de ploile din lunile aprilie-iulie 2014. Lucrările sunt în stadii avansate de execuţie în comunele Adunaţi şi Proviţa de Jos, existând premise ca până la sfârşitul anului acestea să fie terminate. O problemă aparte o ridică podul de la Proviţa de Sus, care are asigurată finanţarea parţial (mai sunt necesari aproximativ 800.000 lei pentru finalizarea lucrărilor); aici  complexitatea lucrării nu permite finalizarea în acest an. Podul are două pile în albia râului şi deschidere 53 metri, necesitând grinzi precomprimate pentru traficul greu.

 Consiliul Judeţean  Prahova va lua în discuţie, în şedinţa de luni, 15 decembrie 2014, posibilitatea asigurării unor resurse financiare suplimentare către Proviţa de Sus, solicitând sprijin Guvernului României în acest sens.

La această acţiune au mai participat consilierul judeţean Rareş Enescu precum şi primarii localităţilor Adunaţi, Proviţa de Sus şi Proviţa de Jos.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro