Vineri, 29 martie 2024 - 8:31:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Dispoziţie ilegală a primarului Volosevici de mutare pe un alt post al unui director din Primăria Ploiesti!


11 martie 2023



Primarul Andrei Volosevici demonstrează încă o dată că nu dă doi bani pe prevederile legale. O demonstrează o adresă primită din partea Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor care îl informează pe edil că mutarea lui Carmen Bucur de la Direcţia Patrimoniu la SPCLEP nu respectă legislaţia în vigoare. 

Conform documentului, primarul Ploiestiului ar fi trebuit să solicite avizul Direcţiei Judeţeane pentru schimbarea directorului SPCLEP. Dar cum Primăria Ploiesti este stat in stat, nimeni nu s-a sinchisit respecte legilaţia pentru a putea realiza rotaţia cadrelor.

„Vă informăm că solicitarea avizului Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Personelor este necesară şi obligatorie anterior emiterii actului administrativ” se specifică în documentul primit de Primăria Ploiesti.

Păi, ce ai făcut Bobiţă? La cursurile de la Facultatea de Drept pe care ai urmat-o nu te-au învăţat cum stau lucrurile cu legile? Vă reamintim că primarul Andrei Volosevici a emis o dispoziţie prin care Carmen Bucur este mutată de la Direcţia Patrimoniu la SPCLEP pentru o perioadă de şase luni. În acelaşi timp, Cristina Gâdiuţă a fost mutată de la şefia SPCLEP, la conducerea Direcţiei Juridice.

CITESTE SI Se mută, iar, directorii din Primărie! Pe cine s-a supărat primarul Volosevici


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro