Marţi, 19 martie 2024 - 11:13:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Parteneriat între ACOR Prahova, Fundaţia Renaşterea şi Institutul Oncologic Fundeni pentru sănătatea prahovenilor!


18 ianuarie 2022

Un parteneriat benefic pentru sănătatea prahovenilor a fost semnat de Vasile Diaconu, preşedintele ACOR Prahova şi de Gabriela Rădulescu, reprezentanta în Prahova a Fundaţiei Renaşterea, dar şi preşedinta Crucii Roşii Prahova. Partener în proiect este şi Institutul Oncologic Fundeni. Este vorba despre un proiect pe fonduri europene derulat prin intermediul Institutului Oncologic Fundeni menit să depisteze cancerul de colon în grupuri defavorizate. Programul este destinat persoanelor cu vârsta între 50 şi 75 de ani şi se va derula prin intermediul medicilor de familie.

La semnarea acordului au participat toţi primarii care fac parte din Colegiul Director al ACOR Prahova, care au anunţat că localităţile pe care le conduc vor derula acest program cât mai curând. 

"ACOR Prahova este o organizaţie pentru prahoveni. Iar sănătatea prahovenilor este un punct important în agenda noastră. Îmi doresc ca toate localităţile care sunt membre a ACOR Prahova să devină parte din acest program. Deocamdată, primarii prezenţi la întâlnirea Asociaţiei au semnat acest parteneriat şi au promis că îl vor promova în localităţile lor.", ne-a declarat Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele şi preşedintele ACOR Prahova.

Mii de prahoveni vor beneficia de screeningul de colon, iar în acest moment 12 medici de familie sunt parteneri în proiect.  


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro