Vineri, 29 martie 2024 - 1:14:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Emanoil Savin - un primar de 10!


19 iunie 2014

Surpriză de proporţii (17 iunie 2014) pentru Emanoil Savin, la împlinirea a 10 ani de când a fost investit în funcţia de primar al oraşului Buşteni. Salariaţii primăriei au reuşit să-l surprindă plăcut pe edilul-şef organizând o primire ca-n filme, din care nu au lipsit şampania, trofeele omagiale sau tortul.

Funcţionarii au pus la cale surpriza timp de câteva zile, perioadă în care cu toţii s-au străduit să ţină în secret ce urma să se întâmple. Aceştia i-au pregătit şi un filmuleţ retrospectiv cu secvenţe din principalele acţiuni care au contribuit la dezvoltarea oraşului în ultimul deceniu.

Un moment important l-a constituit aducerea tortului special, realizat în forma clădirii primăriei, aşa cum arăta acum 10 ani, iar edilul-şef a avut o replică pe măsură: ”Vreau să le mulţumesc colegilor mei şi, totodată, să-i felicit şi să-i încurajez, pentru că instituţia primăriei este cea care conduce un oraş şi trebuie întotdeauna să fie la înălţime. Astăzi ei au fost la înălţime şi, prin filmuleţul pe care mi l-au pregătit şi prin ceea ce mi-au oferit m-au impresionat. Îi respect, îi iubesc şi îmi va rămâne întipărită în minte, toată viaţa, această frumoasă surpriză prilejuită de împlinirea a 10 ani de primărie”.   

De la petrecerea-surpriză nu a lipsit niciun angajat al primăriei, iar edilul a ţinut să le mulţumească tuturor. Dovedind o stabilitate puternică, nemaiîntâlnită în niciun oraş de pe Valea Prahovei, în ultimii 10 ani echipa de conducere a oraşului Buşteni a fost aceeaşi: Emanoil Savin - primar, Nae Savel - viceprimar şi Florea Rusoiu în funcţia de consilier personal. Cei trei spun că nu a fost deloc uşor să facă ordine din momentul în care au ajuns la conducerea oraşului.

Deşi a reuşit o serie importantă de schimbări în ce priveşte dezvoltarea Buşteniului, primarul Emanoil Savin spune că nu a reuşit încă să facă tot ce şi-a propus.

Petrecerea de la primărie nu a durat mai mult de o oră, iar înainte de a se întoarce în birouri funcţionarii au ţinut să le adreseze celor trei membri ai echipei de conducere încurajări şi firescul “La mulţi ani!”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro