Sâmbătă, 4 mai 2024 - 2:15:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Falsitatea PSD Câmpina dusă la cote înalte de consilierul Andrei Duran!


25 aprilie 2024




O petiţie depusă la Curtea de Conturi pe tema încălcării legislaţiei privind transparenţa la aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina, în februarie anul curent, a stârnit ample discuţii în  sedinţa Consiliului Local. Autorul...”scrisorii” nimeni altul decât tânărul şi neliniştitul Andrei Duran, care a dus dezbaterea politică în zona răutăţii absolute, nefiind interesat niciun moment de dezvoltarea şi modernizarea Câmpinii, ci doar de blocarea proiectelor iniţiate de primarul Alin Moldoveanu. Probabil că acesta este ordinul pe partid, iar Duran, om cu multiple legături la vârful PSD Prahova, nu poate să iasă din rând! 
Petiţia a ajuns de la Curtea de Conturi, iar de acolo la  Administraţia Finanţelor Publice, de  la ANAF la Prefectură, iar de aici la Primăria Câmpina, care a transmis-o Consiliului Local Câmpina pentru analiză.

Vorbim despre anunţul privind depunerea contestaţiilor şi propunerilor pentru bugetul local, care a avut un termen de numai zece zile, deşi legea prevede un termen de 15 zile. În realitate,  consultarea publică a fost valabilă peste 20 zile, până la discutarea şi aprobarea bugetului local ce către Consiliul Local Câmpina.

Elena Moldoveanu, secretarul general al Câmpinei, a admis că a fost vorba de o eroare materială, dar a atras atenţia că şi consilierii locali greşesc în nenumărate rânduri, dar niciodată nu îşi asumă greşelile.

Spre exemplu, Valentin Creţu ( USR) a atras atenţia că hârtia de la Prefectura Prahova este datată 4 februarie 2024, deşi şedinţa de aprobare a bugetului local a avut loc pe 12 februarie. Creţu l-a întrebat ironic pe Duran dacă nu a mai făcut şi vreo altă petiţie, iar răspunsul Prefecturii e greşit. Iar secretarul general Elena Moldoveanu i-a atras atenţia consilierei PSD Livia Lupu că pe un document care poartă semnătura ei, transmis de la Spitalul Voila către Primăria Câmpina, figurează data de 17.14.2024!

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, a atras atenţia că aleşii PSD nu au votat niciodată bugetul local şi au căutat permanent portiţe pentru a bloca orice investiţie.

”Nu votaţi bugetul şi căutaţi permanent să blocaţi bugetul Câmpinei, să blocaţi dezvoltarea oraşului! Prin votul dumneavoastră împotriva bugetului, votaţi şi împotriva alocaţiilor persoanelor cu handicap, a căldurii în şcoli şi spitale, a burselor pentru copii, a iluminatului public, a proiectelor cu fonduri europene! Totul doar pentru a bloca orice posibilitate de dezvoltare a Câmpinei! Eu nu sunt în campanie electorală, eu vreau să dezvolt Câmpina şi să atrag cât mai multe fonduri europene”, a spus primarul.

Nici Viorica Vane (USR) nu a fost de acord cu demersului junelui prim al PSD Câmpina. Ea a arătat că şi aleşii PMP au aceeaşi atitudine ca si Andrei Duran.

”Adevărul este că PSD şi PMP nu au votat niciodată bugetul local şi s-au opus proiectelor cu fonduri europene care aduc bani în Câmpina şi care sunt singura şansă de dezvoltare a localităţii noastre! Domnul Duran face din ţânţar armăsar”, a spus Viorica Vane.

Cu alte cuvinte, timp patru ani, la Câmpina PSD a încercat permanent să blocheze activitatea, pe motiv că „Moldoveanu nu trebuie să facă nimic”. Adică ranchiuna împotriva unui om, a dus la încercări permanente de distrugere a oricărei iniţiative benefice oraşului! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro