Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:50:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Uite diploma, nu e diploma... Şefi de carton cu aere de super vedete!


22 februarie 2019

Umblă vorba prin târg (ce să-i faci, Ploieştiul este un loc unde se bârfeşte mult...) că un şefişor de prin administraţia locală nu prea a dat pe la şcoală. Că nu i-a plăcut cartea, e una, dar că ocupă un post de conducere, pentru care organigrama cere clar studii superioare, nu prea e în regulă....(se aude că respectivul personaj a abandonat liceul mult înainte de a susţine examenul de bacalaureat...)

Ba mai mult. şefişorul care vine la job când are chef sau doar dacă e soare afară (că doar nu o risca să facă gâlci în gât), îşi dă aere de mare boss în faţa subalternilor, cerându-le rapoarte şi tot felul de hârţoage că doar aşa e la stat: ne îngropăm în hârtii ca să omorâm pădurile...Şi nimeni nu poate să spună nimic, că doar şefişor are spatele asigurat de protectori binevoitori!

Oare va verifica vreodată cineva documentele de studii ale angajaţilor din aministraţia locală? Nu de alta, dar s-ar putea ca diplomele false să  fie atât de multe, încât instituţiile să rămână fără personal...

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro