Marţi, 19 martie 2024 - 12:31:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tinerii de altădată, sărbătoriţi la Ploieşti


2 octombrie 2014

Ca în fiecare an, şi acum, de 1 octombrie -Ziua Oamenilor Vârtsnici -, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Prahova, cea mai mare din ţară, cu 44200 de membri cotizanţi, a organizat o întâlnire festivă cu o parte dintre membrii săi, respectiv cu familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi cu venerabilii pensionari care au trecut în buletin vârsta de peste 90 de ani. Preşedintele CARP Ploieşti, Ştefan Pascu, a acordat câte o Diplomă de Fidelitate, un buchet de flori şi un plic-surpriză familiilor: Niculina&Ştefan Pascu, Steluţa&Ion Stan, Ana&Gh.Dumitru, Suzana&Gh. Stănescu,Vera& Ion Pascu, Eugenia&Vasile Stroescu, Aurelia&Alexandru Popa, Elisabeta &Gheorghe Ogrin, Elena&Teodor Spânu, Alexandrina&Dumitru Chivu, Dobra&Teodor Lungu, Elena&Vasile Roşu, Lucia&Dumitru Alecu, Elena&Marin Stanciu.

Câte o Diplomă de Excelenţă, un buchet de flori şi un plic-surpriză au primit venerabilii pensionari cu vârsta de peste 90 de ani: Elena Căpătoiu, Gh.Moise, Anica Vlad, Floarea Mihai, Lucreţia Ţintar, Elena Dumitrescu, Nicolae Voinoiu, Elena Ioniţă. De aemenea, Emilia Niculescu şi Elvira Costin au primit, din partea unei firme private, câte două perechi de ochelari de vedere (aproape şi distanţă), iar Maria Tănase a primit, din partea unei firme private de specialitate, un aparat auditiv performant.

Mult aşteptat a fost momentul muzical susţinut de Domnica Sorescu, Florica Jinga , Traian Frâncu, Nelu Stan şi actriţa Daniela Răduică.

Festivitatea a fost onorată de primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu care, profund emoţionat, s-a adresat pensionarilor prezenţi, multi dintre ei bucurandu-se ca-l cunosc, în sfârsit,  pe dl.primar:“Sunt bucuros şi emoţionat în acelaşi timp că am ocazia să vă cunosc. Îmi aminesc, cu adâncă recunoştiinţă, că primii paşi în viaţă, primele sfaturi şi primele poveşti le-am auzit de la bunicii mei, cărora, încă o dată, le mulţumesc. De asemenea, vă mulţumesc şi dumneavoastră că existaţi şi sunteţi prezenţi aici, prilej de a vă ura sănătate şi la multi ani!“.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro