Joi, 25 aprilie 2024 - 8:09:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste 500 de primari din Moldova participă la Ploieşti, la inaugurarea primului giratoriu suspendat din România


6 aprilie 2016

Hora Unirii pe singurul giratoriu suspendat din România. Se va întâmpla, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 14.00, când peste 500 de primari din Republica (încă) Moldova vor veni la Ploieşti pentru a participa la inaugurarea celui mai important proiect de infrastructură din Prahova, proiect finanţat din fonduri europene.

Primarii moldoveni vor veni în România pentru a participa la o reuniune pe tema „Întărirea capacităţii administrative, proiecte europene şi înfrăţiri între autorităţile administrativ-teritoriale din România şi Republica Moldova”. În agenda evenimentului, oaspeţii din Moldova vor fi prezenţi sâmbătă în Prahova, când,în afară de inaugurarea giratoriului suspendat, vor vizita şi alte proiecte finanţate din fonduri europene, şi , de asemenea, vor merge în Parcul Bucov pentru a vizita Muzeul Constantin Stere.

Duminică, primarii moldoveni vor merge la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, unde vor avea loc mai multe grupuri de lucru, în cadrul cărora se va discuta despre opţiunile de înfrăţire, despre oportunităţile de colaborare şi specificul proiectelor prin intermediul cărora pot fi obţinute finanţări nerambursabile

La întâlnirea de la Palatul Parlamentului şi-au anunţat prezenţa şi 30 de primari din Prahova.







Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro