Vineri, 29 martie 2024 - 11:49:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fiul lui Fidel Castro, în vizita la Busteni


22 septembrie 2014

Alejandro Castro, unul dintre fiii fostului preşedinte cubanez Fidel Castro, şi-a petrecut weekend-ul pe Valea Prahovei. Ajuns în oraşul Buşteni, acesta a avut parte de o petrecere pe cinste şi s-a bucurat din plin de muzica lăutarească, dar şi de produsele tradiţionale româneşti.

Alejandro a fost întâmpinat de către Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, conform tradiţiei, cu pâine şi sare. Deşi în primul moment nu a înţeles prea bine obiceiul local, acesta s-a adaptat foarte repede şi a gustat din produsele preparate special pentru el, din căprioară, urs sau mistreţ şi a ţinut să-şi toarne singur din butoiul cu vin alb.

După cum era de aşteptat, fiul fostului preşedinte cubanez Fidel Castro a oferit gazdelor trabucuri de cea mai bună calitate. A fost răsplătit atât cu dulceaţa “Simona Halep”, cât şi cu sticle de vin produse în ediţie limitată pentru nunta lui Lucian Bute.

Alejandro Castro a vizitat şi Castelul Cantacuzino şi a fost foarte încântat de panoramele din zonă. A promis că o să se întoarcă aici pentru a urca pe Platoul Bucegi pentru a ajunge la Crucea Eroilor de pe Vârful Caraiman, intrată de curând în Cartea Recordurilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro