Marţi, 19 martie 2024 - 8:03:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fostul viceprimar Cristian Ganea le răspunde lui Andrei Volosevici şi Dan Nicodim în cazul Centrului de Radioterapie!


25 mai 2021

Ratarea fondurilor de la Banca Mondială care ar fi asigurat aparatura necesară viitorului Centru de Radioterapie şi Energii Înalte de la Spitalul Municipal Schuller din Ploieşti a fost prilejul unui schimb de replici între taberele politice din Ploieşti. Mai întâi, social democraţii ploieşteni au ieşit într-o conferinţă de presă acuzând lipsa de implicare a autorităţilor locale în finalizarea unui proiect vital pentru întreg judeţul Prahova.  

Primarul Andrei Volosevici nu s-a lăsat mai prejos, şi pe principiul "doamna educatoare Gigel e cel care a început cearta", a ieşit într-o declaraţie de presă, alături de cei doi viceprimari încercând să prezinte adevărul, din punctul său de vedere. Adevăr care a constat într-un şir de atacuri la adresa fostului viceprimar Cristian Ganea, care pare a deveni în ultima perioada personajul negativ în opinia primarului liberal. Mai mult, şi viceprimarul Dan Nicodim a sărit să îl arate cu degetul pe Ganea, considerându-l vinovat de toate problemele, reale sau nereale ale Ploieştiului. Ce au uitat să specifice cei doi politicieni liberali este că timp de patru ani primarul Ploieştiului nu a fost Cristian Ganea, ci Adrian Dobre, coleg de PNL cu cei doi actuali şefi ai Primăriei. 

Într-un stil elegant, fostul viceprimar Cristian Ganea a răspuns atacurilor liberalilor Volosevici şi Nicodim printr-o postare pe pagina personală de Facebook. 
 
"Am asistat uimit la atacul incredibil lansat de domnii Daniel Nicodim şi Andrei Volosevici la adresa mea. Din declaraţiile publice ale domniilor lor, am tras concluzia că în ultimii patru ani eu am fost primarul Ploieştiului, deşi, din câte cunosc un coleg de partid al celor doi a fost ales de ploieşteni pentru a ocupa acest job.
 
Mi se pare fariseism să declari că eu aş fi singurul vinovat de toate problemele reale sau inventate ale Ploieştiului sau să mă acuzi că am lăsat datorii de milioane, dar să nu spui nici măcar un cuvinţel despre cel care a ocupat fotoliul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. 
 
Aş vrea să le amintesc celor doi că postul de viceprimar este de subordonare faţă de primar şi că atribuţiile sunt limitate, fiind stabilite prin dispoziţie directă a edilului şef.
 
Am senzaţia că sunt considerat un pericol de către cei doi actuali şefi ai Primăriei Municipiului Ploieşti şi nu înţeleg cu ce îi deranjez atât de tare, încât să organizezi o conferinţă de presă pentru a mă pune la zid, conferinţă în care nu spui niciun cuvinţel despre faptul că eu, Cristian Ganea, am fost cel care a reuşit deblocarea lucrărilor la Centrul de Radioterapie şi Energii Înalte, într-un moment în care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă spunea clar că proiectul nu va avea aviz de securitate la incendiu. 
 
Mai mult, la momentul în care am părăsit fotoliul de viceprimar, lucrările erau în grafic şi dacă ar fi continuat în acelaşi ritm, ar fi fost finalizate în termen.
 
Din păcate, actualii conducători de la şefia Ploieştiului încearcă să îşi ascundă neputinţa sau...neştiinţa prin atacuri repetate la adresa mea, încercând să mă atragă într-un război al declaraţiilor pe care nu mi-l doresc şi în care nu am de gând să intru. Dacă gunoaiele nu sunt adunate în Ploieşti de vină este Cristian Ganea, dacă Radioterapia nu este finalizată tot Ganea este de vină, dacă au existat datorii în mandatul trecut, tot Ganea este de vină (uitând în acest caz că pandemia de coronavirus a dat peste cap întreg bugetul municipiului Ploieşti). Probabil că sunt vinovat şi pentru durerile de cap ale primarului Volosevici sau pentru nemulţumirile legate de starea vremii ale viceprimarului Nicodim.
 
Oare nu ar fi fost mai simplu, dacă în locul acestui război, cei doi m-ar fi invitat la o discuţie deschisă despre adevăratele probleme ale Ploieştiului? 
 
 
Cristian Mihai GANEA
Consilier local şi fost VICEPRIMAR al Ploieştiului"

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro