Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:45:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Eliminare articol


4 septembrie 2012

tazUn tânăr în vârstă de 19 ani, arestat pentru trafic de droguri şi grup infracţional organizat, a dat sesiunea de toamnă a Bacalaureatului păzit de poliţişti şi a reuşit să ia cea mai mare medie din judeţ. Bogdan Vladut Donisan, alias „Taz", din municipiul Rădăuţi, a obţinut media generală 8,91, reuşind ssa fie al 36- lea la nivel naţional.

Vindea droguri elevilor

Tânărul din Rădăuţi a fost arestat preventiv pe 16 iunie 2012, iar în toată această perioadă în care a stat în spatele gratiilor s-a pregătit temeinic.

A ajuns după gratii, fiind acuzat de procurorii de la Crima Organizată că a intrat într-o grupare de distribuitori de droguri, mare parte dintre stupefiante fiind vândute elevilor, printre care şi colegi de şcoală ai lui „Taz". Potrivit procurorilor DIICOT Suceava, gruparea de traficanţi de droguri numără în total 11 tineri, şapte dintre aceştia, printre care şi Bogdan Vladut Donisan, fiind arestaţi preventiv.

„Vindeau zilnic droguri, în mod repetat, de la doze de jumătate de gram/client până la 15 grame/client", se arata intrun comunicat al anchetatorilor. În anturajul suspecţilor s-au integrat şi ofiţeri antidrog sub acoperire, în perioada aprilie 2011-martie 2012, fiind efectuate 16 cumpărări autorizate de droguri. „Taz" şi ceilalţi membri ai grupării vindeau cannabis, cu 100 de lei gramul, şi haşiş, cu 50-60 de lei gramul.

Bogdan Vladut Donisan a susţinut examenul de bacalaureat la Colegiul Tehnic Rădăuţi. Din arestul poliţiei, a fost dus într-o cameră separată, unde a stat doar împreună cu un profesor supraveghetor şi poliţiştii de la Arest. Primul îl păzea să nu copieze, iar cei în uniforma sa nu fugă.

„Taz" a reuşit să-i impresioneze pe toţi, la afişarea rezultatelor. A luat 10 la Geografie, 9 la Limba şi Literatura Romană şi 7,75 la Istorie.

Student la Iaşi

Prin intermediul avocatului său, tânărul din Rădăuţi i-a mulţumit procurorului de caz care i-au acceptat cererea de a susţine examenul de Bacalaureat. Bogdan Vladut Donisan vrea acum să se înscrie la o facultate din Iaşi. „Cu media obţinută cred că are mari şanse de reuşită", a declarat avocatul Streanga. Din spatele gratiilor, „Taz" susţine că şi-a înţeles lecţia predată de procurorii DIICOT şi că nu va

Taz vindea droguri chiar la el în şcoală. În puşcărie măcar a avut timp să înveţe. Acum spune că s-a făcut băiat cuminte şi vrea o nouă şansă în viaţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro