Joi, 7 decembrie 2023 - 8:48:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Principalul suspect în cazul uciderii femeii de 36 de ani şi rănirii fiului acesteia s-a predat


14 februarie 2017

Principalul suspect în cazul crimei produse, luni, într-un apartament din Ploieşti, unde o femeie de 36 de ani a fost înjunghiată, iar fiul acesteia, în vârstă de 11 ani, a fost rănit, s-a predat, marţi, autorităţilor din Bucureşti.

Bărbatul, care era iubitul femeii, este recidivist şi ar fi recurs la această faptă pentru că două prietene ale femeii, între care una minoră, au refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.

Conform anchetatorilor, după crimă tânărul a plecat şi cu o sumă de bani din casa victimei, sumă care se pare că îi aparţinea agresorului.

Alexandru este recidivist fiind condamnat în trecut pentru trafic de droguri, de persoane, proxenetism şi furt. Apropiaţii susţin că bucureşteanul este şi consumator de droguri, dar părea că datorită Marianei renunţase la obiceiurile proaste. Din păcate era doar o aparenţă şi s-a transformat din viitor soţ în călăul femeii.

Victimă furiei criminalului a căzut şi fiul în vârstă de 11 ani al Marianei. Băiatul este internat în stare de şoc la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti şi va trăi toată viaţa cu imaginea scenei în care a fost ucisă mama sa

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 6 decembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro