Vineri, 29 martie 2024 - 11:31:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cristian Apostol, vicepresedintele CJ Prahova, spune adevărul despre comportamentul iresponsabil al primarului Andrei Volosevici


7 ianuarie 2023




Cristian Apostol, vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, inginer de profesie, critică intr-o postare de tip pamflet, pe pagina sa de Facebook, comportamentul iresponsabil al primarului Andrei Volosevici care este la un pas de a lăsa ploiestenii in frig. Publicăm integral postarea politicianului si urmărim desfăsurarea faptelor, sperând că in al 12 lea ceas, Volosevici se va trezi la realitate si va incepe să lucreze in interesul ploiestenilor.


Am ales sa fluier si eu astăzi in biserica domnului Farfuridi.

Personajul  s-a transformat in blestemul Ploieştiului si nu-l mai interesează nimic. Nici măcar nu mai mimează grija pentru ploieşteni aşa cum a făcut-o in ultimii doi ani. Este un devorator feroce de oameni si nu contează ca aceştia sunt profesionişti, ca au experienţa, ca au fost cei care l-au adus unde este, ca sunt buni in ceea ce fac, in opinia domnului Farfuridi ei sunt nişte nimicuri care pot fi jignite, abuzate, terfelite, înjurate, ameninţate, umilite. Aceşti oameni au decis astăzi ca nu se mai poate. Nu se mai poate sa fii umilit la telefon la ora 2 noaptea când eşti acasa cu familia sau când eşti in concediu in afara tarii. Nu se mai poate sa fii înjurat pentru faptul ca un primar incompetent nu este in stare sa găsească fonduri pentru a asigura, aşa cum prevede legea, un serviciu public. Aceşti oameni au decis sa plece dintr-o societate comerciala unde au lucrat zeci de ani din cauza unui singur personaj : primarul Ploieştiului.

Domnul Farfuridi, pentru ca el este primarul Ploieştiului, are o imbecilitate câştigata si un comportament ilogic si absurd. Personajul se transforma zilnic, chiar de mai multe ori pe zi, funcţie de cei din fata lui. Daca simte frica, este de neoprit, jigneşte, ameninţa, urla, tipa, provocând scandal după scandal. In schimb daca are in fata un om puternic, capabil sa-i tina piept, Farfuridi cedează preferând fuga.

Conducerea Termo Ploieşti a demisionat din cauza presiunilor si ameninţărilor venite din gura lui Farfuridi, dar mai ales pentru ca au văzut drumul setat de un primar incompetent, un primar care joaca sănătatea ploieştenilor la ruleta cămătarilor. Acest Farfuridi al zilelor noastre, a preferat sa nu folosească si sa piardă 900.000 de lei dintr-un parteneriat cu CJ Prahova, pentru a nu repara CAF2, ţipând in acelaşi timp ca nu este ajutat dar si minţind cu neruşinare in public despre situaţia cazanului 5. Tot Farfuridi, abuzând de funcţia avuta si depăşindu-si atribuţiile stabilite de lege, a determinat conducerea Termo sa semneze contracte de împrumut de la societăţi comerciale „prietene”, negăsind resursele necesare in bugetul primăriei pentru a asigura necesarul de gaze.

Sub conducerea lui Farfuridi, Termo Ploiesti se îndreaptă cu paşi mari spre FALIMENT iar Ploieştiul către un contract cu o firma privata la un preţ al gigacaloriei mărit – asta ca sa înţelegem de ce Farfuridi nu a propus pana acum Consiliului Local o noua fundamentare de preţ al gigacaloriei.

PS: Orice asemanare cu actualul primar este pur intamplatoare....

Maxima zilei – Termo Ploiesti

“O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane” 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro