Vineri, 29 martie 2024 - 4:20:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Proiectul care impunea restricţii presei în CL Câmpina retras! Iniţiatorii invită ziariştii la discuţii!


29 iulie 2021



Proiectul controversat de modificare a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a CL Câmpina, proiect care impunea o serie de restricţii reprezentanţilor mass media, a fost retras de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de consiliu.

Valentin Creţu, unul dintre iniţiatori, a anunţat că proiectul va fi retras, fără arăta vreo urmă de regret pentru ideile unice în România vis-a-vis de modul în care ziariştii îşi fac meseria în timpul şedinţelor de consiliu local.  

Creţu a anunţat că noul Regulament va trebui totuşi adoptat şi a invitat consilierii locali la o discuţie pe această temă în data de 19 august 2021, la ora 16.00, la sala de şedinţă a Casei de Cultură Câmpina.

Mai mult, Valentin Creţu a invitat şi reprezentaţii presei la o dezbatere pe această temă în data de 18 august 2021, ora 17.00, tot la sala de şedinţe a Casei de Cultură Câmpina. 

Vă reamintim că trei consilieri locali câmpineni, Adina Gârbăcică (USR PLUS), Valentin Creţu (USR PLUS) şi Dan Nica (PNL) au iniţiat un proiect prin care este modificat Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al CL Câmpina. Proiectul cuprinde mai multe îngrădiri pentru jurnalişti, cum ar fi interdicţia de a filma în timpul şedinţelor. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro