Miercuri, 23 iunie 2021 - 11:29:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Sinaia câştigat premiul pentru cea mai frumoasă staţiune de schi din România


24 noiembrie 2018

România s-a aflat printre cele 26 de naţiuni prezente la cel mai important eveniment de celebrare şi premiere a performanţei în sporturile de iarnă, gală de la care reprezentanţii oraşuli Sinaia s-au întors acasă cu premiul pentru cea mai frumoasă staţiune de schi din România.

Administraţia locală, prin reprezentanţii Gondolei Sinaia, au anunţat că "Sinaia a câştigat premiul pentru cea mai frumoasă staţiune de schi din România pentru anul 2018. Obiectivele turistice deosebite, infrastructura hotelieră, frumuseţea peisajelor, potenţialul de dezvoltare montană şi investiţiile majore din ultimii ani au contribuit decisiv la acordarea acestei distincţii care ne onorează. Şi ne obligă".

Din partea oraşului Sinaia au participat la Gala World Ski Awards primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, şi Maria Floricică, administrator al domeniului schiabil sinăian.

"Multe emoţii, dar şi multă fericire şi mândrie pentru oraşul nostru. După 11 ani de investiţii constante în domeniul schiabil sinăian, rezultatele ne bucură şi ne motivează! Au fost clipe unice la Kitzbuhel, când cei mai mari jucători ai schiului mondial au urmărit cu interes filmul de prezentare al oraşului nostru. Mai sunt multe de făcut, ştim asta, dar ştim şi că suntem pe drumul cel bun. Mergem înainte! Mulţumesc echipei, atât celei din Primăria Sinaia cât şi celei de la Transport Urban - Gondola Sinaia, mulţumesc sinăienilor, felicitări tuturor!" a transmis primarul staţiunii, Vlad Oprea.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(26 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 iunie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro