Luni, 16 septembrie 2019 - 3:41:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Invăţământ dual la Liceul 1 Mai din Ploieşti


18 iunie 2019

Cum ar fi să mergi la şcoală şi să primeşti şi bani pentru acest lucru, în timp ce înveţi o meserie căutată pe piaţa muncii din România. În puţine cuvinte aceasta înseamna învăţământul dual. Iar la Ploieşti astfel de clase se găsesc şi la Liceul 1 Mai

Şcoala Tehnologică Austriacă din România (STAR) este un proiect educaţional în cadrul căruia poţi învăţa meseria de sudor - o meserie foarte căutată la noi - direct de la profesionişti din companii de renume.

Şcoala este iniţiată de Ambasada Austriei-Secţia Tehnologică, în parteneriat cu patru companii prezente pe piaţa locală şi Liceul Tehnic "1 Mai" Ploieşti, având la bază învăţământul dual, printr-o combinaţie ideală a informaţiilor teoretice cu cele practice.

La finalul cursurilor vei primi un certificat profesional recunoscut pe plan european şi vei avea prioritate la angajare în companiile partenere. După finalizarea cursurilor şi în timp ce vei fi angajat, vei putea să-ţi continui studiile, înscriindu-te direct în clasa a XI-a în învăţământul liceal la seral.

Dacă devii cursant, primeşti o bursă lunară de până la 400 de lei, precum şi decontarea integrală a costurilor aferente transportului în comun. Dacă eşti absolvent de clasa a VIII-a sau te pregăteşti acum să finalizezi cursurile gimnaziale, te aşteptăm să ocupi unul dintre cele 27 locuri disponibile.


ADMITEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL DUAL

27-28 iunie 2019

Participarea operatorului economic la derularea probelor eliminatorii, dacă au fost stabilite de acesta cu unitatea de învăţământ.

02-03 iulie 2019

Participarea operatorului economic la derularea probelor admitere, dacă acestea au fost solicitate de acesta cu unitatea de învăţământ, în cazul în care s-a decis susţinerea de probe de admitere indiferent de numărul de candidaţi înscrişi pe numărul de locuri disponibile.

18 iulie 2019

Finalizarea primei etape de admitere la învăţământul dual, moment în care se vor cunoaşte şi numărul de elevi înscrişi în această etapă.

25, 26, 29 iulie 2019

Participare la probele eliminatorii sau de admitere pentru a doua etapă de admitere în învăţământul dual, acolo unde s-au decis organizarea lor.

1 august 2019

Finalizarea celei de-a doua etape de admitere la învăţământul dual, moment în care se vor cunoaşte şi numărul de elevi înscrişi în această etapă.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1146 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateServicii medicale de calitate la standarde europene

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


foto din ispravile politistilor prahoveni sau cand cuvantul analfabet iti poate aduce o amendacomunicat - sc coral impex srl - dezinsectie in ploiesti intre 31 august si 11 septembriefoto alo anpc produse vechi vandute copiilor de magazinul marisan din cartierul mihai bravu din ploiestifoto sala de sport de la ciorani inaugurata oficialadevaratii sefi ai csm ploiesti familia fara de care nu se misca nimic la clubul sportiv al municipalitatiifoto bustul lui iuliu maniu pe aleea fauritorii unirii de la bucovsala de sport de la ciorani inaugurata in weekendsarbatoare la ciorani afla cine va canta la zilele comuneipolitia institutia care intervine doar atunci cand nu ai o urgentala multi ani maestre ioan popescu

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 septembrie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro