Marţi, 19 martie 2024 - 6:17:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


“Invazie” de africani în judeţul Prahova


11 noiembrie 2015

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat marţi, la sediul său din Ploieşti, o întâlnire de lucru, în premieră, cu ambasadoril ţarilor africane acreditati in România, aflaţi într-o vizită oficială în judeţul Prahova, înalţii oaspeţi fiind primiţi de către Aurelian Gogulescu, preşedintele CCI Prahova.

 Înainte de aceasta, delegaţia africană a fost invitată la sediul Prefecturii Prahova, unde a fost primită de prefectul Rodica Paraschiv şi reprezentanţi ai Consiliului judeţean, prilej de schimb de opinii referitoare la colaborarea economică cu judeţul Prahova.

Delegaţia oficială a avut în componenţă şefii de misiune din următoarele ţări : Africa de Sud, Algeria, Egipt, Congo, Libia, Maroc, Nigeria, Sudan şi Tunisia.

Acţiunea este o urmare firească şi concretă a încrederii si interesului exprimat de către inaltii diplomati privind cunoaşterea realităţilor comerciale şi investitionale ale judetului Prahova si reprezintă o reală oportunitate in identificarea si consolidarea posibilităţilor de cooperare, atât la nivel economic, cât si institutional, cu popoarele continentului african.

Într-o declaraţie solicitată de reprezentanţii presei locale, dna Faouz El Achchabi, ambasador al Marocului îm România, a spus: “Este pentru prima oară când ne deplasăm ca un grup al ţărilor africane, într-o vizită de lucru, nu turistică. În calitate de reprezentant al acestui grup, ţin să mulţumesc autorităţilor judeţene şi municipale, inclusiv preşedintelui CCIPrahova, pentru primirea foarte generoasă pe care ne-au făcut-o, demnă de ospitalitatea recunoscută a poporului român. Vreau să-mi exprim hotărârea şi dorinţa noastră de a dezvolta şi consolida relaţiile între ţările noastre şi România, un loc prioritar având Prahova, unul dintre cele mai puternice dpv economic”

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro