Vineri, 29 martie 2024 - 2:07:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cercetările în dosarul diplomelor false de la CSM Ploieşti continuă!


21 mai 2019

În urmă cu trei luni, presa din Prahova scria despre o anchetă de proporţii a Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, anchetă care se referă la mai multe diplome false (sau mai degrabă la lipsa unor astfel de diplome). Vizaţi sunt mai mulţi angajaţi ai CSM Ploieşti, printre care şi directorul adjunct Lucian Rădulescu.

La data la care informaţia a..."răsuflat" în presă, Rădulescu le-a spus ziariştilor de la Adevărul că este un scandal fals, că a terminat o facultate de sport la Braşov, dar a refuzat să spună care este numele instituţiei de învăţământ superior pe care a absolvit-o.

Un răspuns asemănător i-a oferit directorul adjunct al CSM Ploieşti şi lui Costin Ştucan, realizatorul emisunii GSP Live. Mai mult, lui Ştucan, Rădulescu i-a promis că...îi "va trimite o copie după diplomă după Paşte". Paştele a trecut, dar diploma nu a ajuns încă la colegii de la GSP şi ne întrebăm de ce atâta secretomanie. Oare chiar este adevărat zvonul că documentul de studii nu există? Dacă nu există, cum a putut fi admis Rădulescu la concursul pentru postul de director adjunct fără a îndeplini toate condiţiile.

Singura informaţie certă pe care o deţinem este că ancheta Parchetului nu este încă finalizată, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Alina Perşinaru informându-ne că dosarul este încă în lucru.

Cu alte cuvinte, ancheta procurorilor nu este încă finalizată, iar colegii de la GSP nu au primit încă documentele care să ateste nivelul studiilor.

Nu înţelegem atâta secretomanie, mai ales că la modă este ca oamenii să îşi afişeze copii după diplomele de studiu pe pereţii biroului.....Asta dacă deţin astfel de documente!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro