Joi, 28 martie 2024 - 7:45:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alimentarea cu apă la Azuga şi Buşteni oprită din cauza unor lucrări


7 octombrie 2022

HIDRO PRAHOVA SA va opri apa în oraşele Azuga şi Buşteni, pentru înlocuirea unei părţi din infrastructura de transport pe conducta Azuga-Sinaia.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă oprirea distribuţiei apei potabile în mai multe zone din oraşele Buşteni şi Azuga, luni 10 octombrie 2022, în intervalul orar 8.00-16.00, cu posibilitate de prelungire, pentru efectuarea unor lucrări pe conducta Azuga-Sinaia, prin care va fi anulată vechea infrastructură de transport. Prin deficienţele de funcţionare, aceasta provoca o serie de întreruperi ale furnizării de apă potabilă în cele două oraşe.

În urma lucrărilor programate să se desfăşoare luni, 10 octombrie 2022, vor fi afectaţi peste 1000 de abonaţi care locuiesc în oraşul Azuga (străzile Gârbovei, Prahovei, Postavariei şi Victoriei), precum şi în cartierele Zamora şi Poiana Ţapului din oraşul Buşteni.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA afectaţi se va face după intervalul de timp anunţat pentru desfăşurarea intervenţiei, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii reţelei de distribuţie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro