Vineri, 26 aprilie 2024 - 9:56:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO ACOR Prahova la o nouă Adunare Generală!


30 martie 2022


 

O filială mai unită ca niciodată! Asta a reuşit Vasile Diaconu, preşedintele ACOR Prahova şi primarul Comunei Măgurele, într-un an de la preluarea mandatului de la conducerea asociaţiei primarilor de comune din judeţ. Adunarea Generală desfăşurată miercuri la Sala Unirii din Palatul Culturii Ploieşti a demonstrat că pentru primarii din ACOR Prahova nu există culoare politică şi pot iniţia împreună proiecte menite să modernizeze localităţile. Că pot învăţa unii de la alţii, pot face schimburi de experienţă, pot colabora în orice domeniu. Şi găsesc deschidere şi ajutor şi la preşedintele CJ Prahova Iulian Dumitrescu, care i-a asigurat pe primarii prezenţi de întreg sprijinul său şi a promis proiecte menite să aducă plus valoare judeţului. 

Adunarea Generală a ACOR Prahova a marcat şi împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea ACOR la nivel naţional. Şedinţa de la Ploieşti s-a desfăşurat sub girul lui Emil Drăghici, preşedintele ACOR la nivel naţional, dar şi al şefilor filialelor din Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Galaţi, Vrancea. Interesantă a fost prezenţa lui Nicolae Balalia, directorul Curţii de Conturi Prahova, care a dat astfel un semnal de cooperare şi colaborare şi chiar de sprijin primarilor prezenţi. Alături de Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova, la şedinţa ACOR Prahova au participat şi Dumitru Tudone, vicepreşedintele CJ Prahova şi prefectul Virgil Nanu.

Vizibil emoţionat, Vasile Diaconu, preşedintele ACOR Prahova şi primar al Comunei Măgurele, le-a mulţumit celor prezenţi pentru colaborarea extraordinară şi pentru sprijinul acordat pentru organizarea asociaţiei.

Diaconu a premiat câţiva dintre primarii prezenţi, cei mai longevivi din judeţ: Cornel Nanu, primarul Comunei Cornu (primar din decembrie 1989, fost preşedinte al ACOR Prahova), Ion Ioniţă (Vărbilău) şi Constantin Badea (Fulga). Placheta aniversară a fost înmânată şi lui Emil Drăghici, preşedintele ACOR la nivel naţional, care a remarcat că distincţia primită avea harta României Mari.

89 din cele 90 de comune din Prahova sunt membre ale ACOR Prahova, iar dintre aceştia 67 de UAT-uri au încheiate acorduri de audit, cu echipa de auditori ai ACOR.  












 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro