Vineri, 31 martie 2023 - 1:32:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Drumul spre Cota 1400 deszăpezit de hotelieri FOTO


27 ianuarie 2014

În fiecare iarnă autorităţile din Sinaia refuză să deszăpezească drumul spre Cota 1400, motivând că sunt mult prea mari costurile pentru această operaţiune. Însă nici dacă deszăpezirea este făcută pe banii hotelierilor din zonă, reprezentanţii Primăriei Sinaia nu sunt mulţumiţi. Semn probabil că important este să funcţioneze Telegondola, instalaţie aflată în administrarea autorităţilor locale.

Aşa s-a întâmplat şi în această dimineaţă când comercianţii din zonă au închiriat un utilaj care să deszăpezească drumul(utilaj plătit cu 250 lei/ oră), iar autorităţile au trimis un ratac, utilaj menit să bătătorească zăpada pe pârtiile de schi. Cu alte cuvinte deszăpezirea făcută de hotelieri era stricată de utilajul primăriei, care aduna zăpada de pe margine şi o bagă sub şenile, că doar aşa se bătătoreşte o pârtie de schi.

Aşteptăm şi un punct de vedere al Primăriei Sinaia, deşi suntem convinşi că vom auzi veşnica replică "deszăpezirea drumului spre Cotă costă foarte mult pentru bugetul autorităţilor locale".

Oricum fotografiile primite de la cititorii Stiri Actuale sunt mai mult decât grăitoare...

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 martie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro