Marţi, 16 aprilie 2024 - 7:41:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jugureniul s-a mutat în primărie nouă FOTO şi VIDEO


4 decembrie 2012

Comuna Jugureni are de astăzi un nou sediu de primărie. Lucrările au demarat în urmă cu trei ani şi au costat aproximativ 600.000 lei, fonduri provenind din bugetul Consiliului Judeţean Prahova.

La inaugurare a fost prezent  şi Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, care le-a spus sătenilor veniţi să vadă noua primărie că „a venit timpul să avem o Românie puternică”. Cosma le-a promis localnicilor din Jugureni că „zona va deveni turistică prin redeschiderea Băilor Boboci”.

Mircea Cosma nu a ratat ocazia de a trimite câteva săgeţi pline de ironie către Roberta Anastase, fosta şefă a Camerei Deputaţilor. „Vă prezint un candidat tânăr pentru Senat, pe Radu Ştefan Oprea. Este un afacerist de succes, căsătorit şi are doi copii. Vă garantez că va ştii să facă legi bune pentru dumneavoastră, pentru că având acasă copii va ştii să facă legi bune pentru copii. A fost o fată, prahoveancă, în Parlament. Roberta Anastase. Nu are copii şi a votat tăierea banilor copiilor. Este foarte tânără, are doar 34 de ani şi s-a gândit că pensia e departe aşa că a tăiat şi pensiile. Bine că a fost schimbată de la Camera Deputaţilor că cine ştie ce idei de tăieri îi mai veneau”, a spus Mircea Cosma.

În vechea clădire a primăriei se va înfiinţa o bibliotecă şi un centru de informatică modern, care va facilita accesul la informaţii al locuitorilor din  comunitatea locală.

Dacă vreţi să vedeţi ce le-a mai spus Mircea Cosma locuitorilor din Jugureni urmăreşte materialul video.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro