Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:09:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, reţinut în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal Petrolul


4 martie 2015

Procurorii DNA au efectuat, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la Ploieşti, între care una la sediul Primăriei şi alta la locuinţa edilului Iulian Bădescu (PSD), într-un dosar vizând modul în care Consiliul Local a finanţat echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, afirmă surse judiciare. Iulian Bădescu a fost reţinut de procurori după şapte ore de audieri. Primarul a ajuns, marţi seara, la spital după ce i s-a făcut rău, la scurt timp după reţinere.

Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu (PSD), a ajuns la spital, marţi seară, la scurt timp după ce a fost reţinut, iniţial el fiind dus la spitalul din Câmpina şi ulterior transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, în condiţiile în care este diabetic şi dependent de insulină.

Potrivit unor surse judiciare, lui Iulian Bădescu i s-a făcut rău în timp ce era dus spre arestul Poliţiei Judeţene Prahova, situat în municipiul Câmpina, scrie MEDIAFAX.

Iniţial, el a fost dus la Spitalul Municipal din Câmpina, iar după investigaţii medicii de aici au decis să îl transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, în condiţiile în care Bădescu, în vârstă de 40 de ani, este cunoscut ca un pacient diabetic, dependent de insulină.

Marţi seară, Iulian Bădescu se află la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, iar medicii nu au decis deocamdată internarea sa.

Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost scos cu cătuşe de la DNA Ploieşti, după aproximativ şapte ore de audieri, şi dus în arestul Poliţiei Prahova, la ieşirea din DNA el negând orice implicare şi toate acuzaţiile legate de o mită pe care ar fi luat-o din banii alocaţi echipei Petrolul.

La ieşirea de la DNA, primarul Iulian Bădescu a spus că este nevinovat şi a respins toate acuzaţiile care i se aduc de către procurori.

"Zice că am negociat cu el (cu Daniel Capră - n.r) atunci când nici nu era în Consiliul de Administraţie. Acum nu înţeleg de ce DNA nu priveşte lucrurile în ansamblu. Nu e nicio dovadă, ci numai un denunţ al domniei sale, corelat cu o pretinsă acuzaţie de abuz în serviciu. În luna august, nu ştiu când, a zis (Daniel Capră - n.r.) că mi-a dat ceva, după ce a negociat în ianuarie şi februarie cu mine, lucru total fals. Sper ca instanţa să-şi spună cuvântul", a declarat Iulian Bădescu.

Acesta a mai spus, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti: ”Asta e ţara în care trăim”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro